Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Hampshire Sheen high gloss

De Hampshire Sheen High Gloss is de hoog glans afwerking voor uw houtdraaiprojecten

Beschrijving

De Hampshire Sheen High Gloss is een duurzame hoog glans afwerking voor uw houtdraaiprojecten. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en geeft een uitzonderlijk mooie diepe glans. Het is een mengeling van o.a. carnaubawas en microcrystalwas . Het biedt het werkstuk ook bescherming tegen vingerafdrukken en spattend water. Nieuw voor 2020, onze populaire hoogglans afwerkingswas voldoet aan de voedselcontact- en speelgoedveilige voorschriften in het VK, de EU, de VS, Canada en Australië. Op de juiste manier gebruikt, geeft het een fantastische glans op uw gedraaide houten stukken en is het een populaire afwerking voor veel draaiers over de hele wereld.
Werkwijze : - het werkstuk opschuren tot minimum korrel 400 - sanding sealer op het werkstuk doen en eventjes laten inwerken en dan opnieuw zeer fijn opschuren - dan draaibank op laag toerental laten draaien en met vodje of stuk keukenpapier de Hampshire Sheen op het werkstuk wrijven en laten inwerken daarbij het toerental geleidelijk verhogen en daarna het werkstuk gewoon polieren.
Voor extra glans is het aangewezen verschillende dunne lagen Hampshire Sheen aan te brengen.. u zal merken u hebt echt niet veel nodig om al een rijke glans te hebben .. In combinatie met Yorkshire Grit als grondlaag geeft deze Hampshire Sheen echt een verbazingwekkende afwerking.

Details

netto inhoud blik : 130 gr
afmetingen : 76 x 48 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden