Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Deense olie Hampshire Sheen

De Hampshire Sheen Deense olie voor een mooie glans op uw werkstukken.

Beschrijving

Deze Hampshire Sheen Deense olie is een verbeterde versie van de traditionele Deense olie. Deze Deense olie is iets dunner, meer penetrerend en ruikt minder dan traditionele Deense oliën. Deze Deense Olie bevat pure tung olie en geen artificiële vernissen of andere vegetarische olën. Dit product is food safe en kan eveneens gebruikt worden voor het afwerken van houten speelgoed. Het product is gemakkelijk aan te brengen en zorgt dat het kleur en de structuur van het hout mooi tot zijn recht komt!
Gebruik: - goed schudden voor gebruik - werkstuk gewoon opschuren en zorgen dat het vrij is van stof - de olie aanbrengen met een vod of een stukje keukenpapier , voldoende aanbrengen zodanig dat de olie mooi in het hout kan dringen - daarna de overtollige olie afvegen en alles laten indrogen - best 20 minuten wachten vooraleer een 2de laag aan te brengen - daarna ongeveer 24 tot 48 goed laten indrogen vooraleer alles op te blinken.

Details

blik met hersluitbare dop : inhoud 500 ml

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden