MAENE
Houtbewerkingsmachines

Houtdraaibank Dictum S 175

De hoogwaardige houtdraaibank Dictum S 175 compact maar hoogwaardige kwaliteit en met frequentie omvormer

houtdraaibank-Dictum-S-175 houtdraaibank-Dictum-S-175-achter houtdraaibank-Dictum-S-175-losse-kop houtdraaibank-S-175-Dictum-losse-kop
De Dictum S 175 houtdraaibank maakt indruk met zijn robuuste gietijzeren constructie en interessante extra functies.
De frequentieomvormer voor de elektronische toerentalregeling is door een plaatstalen behuizing optimaal beschermd tegen beschadiging. Een poelie met 3 riemposities zorgt voor maximaal koppel bij elke snelheid. LED-snelheidsweergave in tpm.
Uniek aan deze houtdraaibank is de uitvoering van de losse kop, de schacht is uitgerust met een schroefdraad en een spanmoer om boren in op te spannen, zonder dat je een extra boorkop moet aankopen! Hierdoor wordt de afstand tussen de centers niet onnodig verkleind. Optioneel kan een diepte-instelkaliber met mm-schaalverdeling en dieptebegrenzer worden gemonteerd. De schakelkast met aan/uit schakelaar, snelheidsregelaar en omkeerschakelaar (links/rechts draaien) kan door middel van de magneetvoet overal op de machine worden bevestigd.
De DICTUM S 175 houtdraaibank combineert een beproefde constructie met technische innovaties en verbeteringen. Bij Dictum ontwikkelen en testen ze de draaibanken in samenwerking met hun cursusdocenten en professionele houtdraaiers. Je kan merken dat de wensen en eisen van de klant van beginners tot experts in het ontwerp worden.
Leveromvang bevat :
1 x de houtdraaibank
1 x leunspaan van 150 mm
1 x opspanschijf diameter 80 mm
1 x vast center en meedraaiend center
1 x uitstootstang
1 x handleiding in Duits en Engels
Ook iets voor u?