Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

houtdraaibank Axminster AT406WL

De Axminster AT406WL houtdraaibank , serieus vermogen en serieuze uitvoering

Beschrijving

De Axminster AT406WL houtdraaibank is top in vermogen en uitvoering ! Zware gietijzeren uitvoering voor stabiliteit en minimale vibratie. De losse kop kan over de volle lengte van de het bed verschoven worden en kan tot 360° gedraaid worden. Deze draaibank heeft een vermogen van 1,5 kW en dit in combinatie met de frequentie omvormer is er al een heel groot toepassingsveld . Het bed is nauwkeurig vlak gefreesd dus zeer gemakkelijk om de leunspaanhouder te positioneren. Met de traploos regelbare snelheid is het dan ook gemakkelijk om de snelheid aan te passen aan het draaiwerk dat moet gedaan worden. Er is een knop voor het omschakelen van tegenwijzer en wijzerzin draaien. De controlbox is voorzien van een sterke magneet en kan dus vrijwel overal op het bed geplaatst worden, dus altijd binnen handbereik! De as is ook voorzien van een indexering met 10° intervallen en dus 36 posities. De AT406WL wordt standaard geleverd met een Axminster vast en meedraaiend center en
een opspanplaat diameter 150mm. Op deze draaibank is er een garantie van 3 jaar (voorwaarden zie website van Axminster).
Als optie wordt er een bedverlenging aangeboden .. hiermee komt de afstand tussen de centers op 1170 mm ? Deze bedverlnging doet dan ook dienst als buitendraaiinrichting ., zodat schijven met maximum diameter van 870 mm kunnen gedraaid worden.
Prijs van deze machine is inclusief transport tot bij u ter plaatse , adres in België ( gelijkvloers)

Details

Motorvermogen : 1.5 kW 230 V
Snelheid : ratio 1 van 50 - 1250 tr/min, ration 2 van 150 tot 3750 tr/min
Afstand tussen de centers : 710 mm
eventueel te verlengen met accessoire ... bedverlenging - buitendraaiinrichting
Max. diameter boven het bed : 406 mm
Draad van de as : M33x3.5 MK 2
Diameter van de leunspaan : 25.4 mm
Gewicht incl. de poten : +/- 175 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden