MAENE
Houtbewerkingsmachines

houtdraaibank Axminster AT406WL

De Axminster AT406WL houtdraaibank , serieus vermogen en serieuze uitvoering, houtdraaibank + onderstel;

houtdraaibank-AT406WL-Axminster houtdraaibank -AT406WL-vaste-kop AT406WL-houtdraaibank-Axminster
De Axminster AT406WL houtdraaibank is top in vermogen en uitvoering !
Speciale prijs is voor de draaibank die in de winkel staat, dus alleen afhaling mogelijk , best eerst afspraak maken!
Zware gietijzeren uitvoering voor stabiliteit en minimale vibratie. De losse kop kan over de volle lengte van de het bed verschoven worden en kan tot 360° gedraaid worden. Deze draaibank heeft een vermogen van 1,5 kW en dit in combinatie met de frequentie omvormer is er al een heel groot toepassingsveld . Het bed is nauwkeurig vlak gefreesd dus zeer gemakkelijk om de leunspaanhouder te positioneren. Met de traploos regelbare snelheid is het dan ook gemakkelijk om de snelheid aan te passen aan het draaiwerk dat moet gedaan worden. Er is een knop voor het omschakelen van tegenwijzer en wijzerzin draaien. De controlbox is voorzien van een sterke magneet en kan dus vrijwel overal op het bed geplaatst worden, dus altijd binnen handbereik! De as is ook voorzien van een indexering met 10° intervallen en dus 36 posities. De AT406WL wordt standaard geleverd met een Axminster vast en meedraaiend center en
een opspanplaat diameter 150mm. Op deze draaibank is er een garantie van 3 jaar (voorwaarden zie website van Axminster).
Als optie wordt er een bedverlenging aangeboden .. hiermee komt de afstand tussen de centers op 1170 mm ? Deze bedverlnging doet dan ook dienst als buitendraaiinrichting ., zodat schijven met maximum diameter van 870 mm kunnen gedraaid worden.
Prijs van deze machine is inclusief transport tot bij u ter plaatse , adres in België ( gelijkvloers)
Ook iets voor u?
lintzaagmachine-laguna-1412

lintzaagmachine Laguna Tools 1412

De lintzaagmachine voor hout Laguna Tools 1412, met zijn professionele uitvoering, heeft reeds diverse prijzen gewonnen in Amerika.

2.153,00 1.950,00