MAENE
Houtbewerkingsmachines

Houtdraaibank AC355WL Axminster

De Axminster AC355WL is een top kwaliteit houtdraaibank, met electronische regeling van de snelheid.

De Axminster AC355WL houtdraaibank is een top draaibank met een krachtige motor en een precisie afwerking. Deze houtdraaibank heeft een zware gietijzeren constructie waardoor deze houtdraaibank zeer rustig draait en vibratie geminimaliseerd wordt. De AC355WL heeft een DC motor en is uitgevoerd met elektronische traploze snelheidsregeling, met 3 riemposities voor instelling van het snelheidsbereik en dus kan je zo het koppel aanpassen aan de grootte van het werkstuk. Er is een digitale display voor de snelheid. De as is voorzien van een indexering met 24 posities. Met de AC355WL kan je zowel in tegenwijzer als in wijzerzin draaien dit kan zeker nuttig zijn bij het opschuren van het hout. De as heeft draad M33x3.5 dus voor deze draaibank zijn tal van accessoires verkrijgbaar. Deze draaibank wordt geleverd met een Axminster vast en meedraaiend center en een opspanschijf diameter 100 mm. Op deze draaibank is een garantie van 3 jaar ( voorwaarden zie Axminster website).
De AC355WL is een topdraaibank voor houtdraaiers mensen die willen starten met houtdraaien of houtdraaiers die eerder weinig plaats hebben maar toch een draaibank willen hebben met kracht en kwaliteitsvolle afwerking.
houtdraaibank-AC355WL-Axminster Axminster-AC355WL-houtdraaibank-open houtdraaibank-Axminster-AC355WL-controll Axminster-AC355WL-losse-kop
Ook iets voor u?