Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

SILKY TAKERUBOY 240-24

De Silky Takeruboy heeft een exclusief ontwerp en 2 verschillende vertandingen.

Beschrijving

Het brede blad van de SILKY TAKERU-BOY, zorgt voor nauwkeurige en rechte zaagsneden. Deze JAPANSE TREKZAAG is voorzien van een zogenaamd 'Ryoba' blad met vertandingen aan beide kanten van het blad. De ene vertanding is voor het normaal doorzagen van het hout, terwijl de andere speciaal voor het schulpen is. Beide vertandingen zijn in de bladdikte ingeslepen, er is geen tandzetting. Dit zorgt voor een dunnere zaagsnede in combinatie met meer precisie en een hogere zaagsnelheid. Het exclusieve ontwerp van de SILKY TAKERU-BOY, de enige zaag in de markt uitgerust met een "vlinder handvat", maakt het mogelijk dat de ruim 62 cm lange zaag (inclusief handvat) samengeplooid kan worden tot een lengte van 33 cm, op die manier past het ook gemakkelijker in een werkbak. Het handvat, gemaakt van aluminium profielen met rubberen handgrepen, bestaat namelijk uit twee delen die ingeklapt kunnen worden voor compacte opslag en bescherming van de tanden. De rubberen grepen absorberen de trillingen en brengen deze energie (zonder verval) direct naar het zaagwerk.
Onlangs heeft de TAKERU-BOY de prestigieuze iF Product Design GOLD Award 2012 behaald in de categorie "industry / skilled trades". Deze designprijs werd uitgereikt tijdens de iF design awards in München, Duitsland.
De TAKERU-BOY wordt zonder twijfel de nieuwe standaard onder de fijne houtbewerkingszagen.

Details

Lente zaagblad 240 mm
vertanding : 24 tanden per 30 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden