MAENE
Houtbewerkingsmachines

houtsnijmes voor kinderen

Beavercraft C1 KID, het houtsnijmes speciaal voor kinderen

houtsnijmes-voor-kinderen-C1-KID Beavercraft-houtsnijmes-kinderen-C1-KID
Ouders stellen vaak de vraag: welk snijmes is veilig, effectief en comfortabel voor kinderen? Wat zou het perfecte eerste houtbewerkingsgereedschap moeten zijn voor een jonge houtsnijder?
Nu heeft Beavercraft hierop een antwoord; het gloednieuwe houtsnijmes, speciaal ontworpen voor kinderen.
Dit BeaverCraft C1 Kid Whittling-mes is volkomen veilig. Het ontwerp omvat een speciale beschermer om te voorkomen dat de handen van het kind op het mes glijden en een afgeronde punt om verwondingen (snijwonden en krassen) te voorkomen.
Ondanks de schijnbare veiligheid is dit houtsnijmes functioneel en scherp. Het is perfect voor alle snijwerkzaamheden en is een alles-in-één oplossing voor veel ambachtelijke hobby's. Met zo'n mes kan uw kind effectief hout snijden en eenvoudige snijprojecten voor beginners maken.
Dit houtsnijmes voor beginners heeft een robuust koolstofstalen lemmet van hoge kwaliteit en een duurzame en ergonomische handgreep voor een veilige en comfortabele grip. Dit kindveilige houtsnijmes wordt geleverd met een lederen foedraal om uw kind maximale veiligheid en bescherming te bieden.
Geef uw kinderen dit C1 Kid snijmes voor beginners en laat ze zelf hun creatieve potentieel ontwikkelen met BeaverCraft.
Ook iets voor u?