MAENE
Houtbewerkingsmachines

houtsnijden set 4-delig voor lepels

4 delige set houtsnijmessen voor maken van houten lepels en verpakt in mooi houten kistje in boekvorm.

houtsnijden-set-4delig-S09book houtsnijden-set-S09book-doos houtsnijden-set-4delig-lepels-S09book houtsnijden-set-4delig-lepels-beavercraft
De set S09BOOk van BeaverCraft is een 4-delige set houtsnijmessen en mooi verpakt in een kistje in boekvorm.
Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand die van houtsnijwerk houdt, of hou je van houtsnijwerk en creatief ingepakte spullen tegelijk.. dan is dit het ideale product voor je!
Deze set van 4 houtsnijmessen is perfect voor zowel beginners als voor meer gevorderde houtsnijders en het wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking - een koffer in de vorm van een boek! De set bevat messen zowel voor algemeen houtsnijwerk alsook voor gedetailleerd, fijn werk en uiteraard een lepelmes voor het maken van lepels en kuksa's. Het handvat van deze messen is van essenhout en gedrenkt in lijnolie, dus goed om jaren mee te gaan.
Bovendien zijn al BeaverCraft gereedschappen vlijmscherp en direct uit de doos klaar voor gebruik en zijn de messen gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal0. De set bevat ook een lederen strop en een polijstpasta, zodat je je gereedschap in een goede staat kunt houden.
Ook iets voor u?