MAENE
Houtbewerkingsmachines

Houtsnijden dalapaard set DIY02 BeaverCraft

BeaverCraft, DIY02 set , beginners set houtsnijden, voor het snijden van een dalapaard

houtsnijden-Beavercraft-dalapaard-set-di Beavercraft-diy-02-dalapaard-houtsnijset houtsnijset-DIY02-dalapaard houtsnijset-dala-paard-Beavercraft Beavercraft-diy-02-houtsnijset-dalapaard stand-with-ukraine
Binnen een paar dagen heb je een Dalapaardje met deze BeaverCraft DIY02 Dala Horse carving Kit.
Het Dalapaard (Zweeds: dalahäst) is een uit hout vervaardigd paardje dat als symbool geldt van het landschap Dalarna in Zweden, of tegenwoordig bij uitbreiding ook van heel Zweden. De houten paardjes zijn er in alle maten en worden veelal gemaakt in Nusnäs, nabij Mora. De meeste paardjes zijn rood en ze worden vaak met de hand beschilderd. De paardjes worden al sinds de 17e eeuw gemaakt.
De DIY-02 is een alles-in-één set bevat alles wat je nodig hebt om een ​​Dalapaard te snijden en af te werken. Alles zit in de doos. Alles wordt op een gedetailleerde manier uitgelegd. Deze hobby-starterkit is de beste keuze voor kinderen, tieners en volwassenen van 12+ jaar oud.
De houtsnijmessen van Beavercraft worden vlijmscherp geleverd en zijn klaar om direct te snijden Beavercraft, top gereedschap, made in Europe!
Ook iets voor u?