MAENE
Houtbewerkingsmachines

Beavercraft houtsnijmes Chip carving

Houtsnijmes C6 Beavercraft, een klein chip carving mes, Beavercraft specialist voor houtsnijden.

houtsnijmes_C6_beavercraft_chip_carving beavercarft_C6_chipcarving_knife houtsnijmes-C6-BeaverCraft-houtsnijden stand-with-ukraine
Dit chip carving houtsnijmes van Beavercraft heeft een speciale bladvorm voor het uitvoeren van geometrisch houtsnijwerk, detailwerk, delicaat werk zoals het detailleren van sculptuur, het snijden van kleine elementen in hout. Met dit mes kun je zowel gladde als gebogen geometrische vormen maken, je kunt driehoeken, vierkanten, lijnen uitsnijden, letters kerven, karikaturen en meer. Het lemmet is gemaakt van koolstofstaal, gehard en geslepen. De snijkant houdt het slijpen goed vast. Het geldt zowel voor rechts- als linkshandigen.
Het handvat heeft een handige vorm, gemaakt van essenhout en bedekt met natuurlijke lijnolie. Het ontwerp is uniek en opvallend; het materiaal is vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk.
Dit Beavercraft C6 houtsnijmes is direct uit de verpakking reeds super scherp geslepen en klaar voor gebruik!. Alle Beavercraft houtsnijgereedschap wordt volledig in Europa gefabriceerd!
Ook iets voor u?