MAENE
Houtbewerkingsmachines

bankschaaf no 5 Jack plane Rider

De Rider 5 jack schaaf, de allround bankschaaf

bankschaaf-5-Rider bankschaaf-Rider-5 bankschaaf-5-Rider-b bankschaaf-5-Rider-c

Bankschaaf no 5 Rider jack plane

Deze Rider nr. 5 is een goede bankschaaf om op ruw gezaagd hout te zetten om te beginnen met dimensioneren en glad te strijken. Door zijn lengte is hij ook lang genoeg om een ​​oppervlak vlak te schaven. Een nr. 5 is zeer veelzijdig, wordt gebruikt om af te vlakken, op maat te maken, vierkant en glad te maken. voor het verwijderen van materiaal en het egaliseren van lange randen of het egaliseren van brede planken. Deze schaaf is vervaardigd uit nodulair gietijzer, gekozen vanwege zijn hoge sterkte en slagvastheid. Het heeft een verstelbare kikker, diepte en laterale mesbediening en goed formaat en gewaxt hardhouten handvatten. Het dopijzer en andere kwaliteitsfittingen op deze schaaf zijn van massief messing, een ideaal materiaal voor bewegende delen.
De zool is mooi vlak en haaks. Alle Rider-schaven zijn van goede kwaliteit en geschikt voor thuis of professioneel gebruik op locatie of in de werkplaats. Het mes is al geslepen, eventueel nog eventjes afwetten en je kan aan de slag. Elk mes is in olie gedoofd verenstaal van hoog koolstofgehalte, gehard en getemperd tot HRC 63.
Elke Rider schaaf ondergaat een zorgvuldige inspectie in Axminster om een ​​constante kwaliteit te garanderen. We zijn ervan overtuigd dat Rider-schaven een goede standaard vertegenwoordigen in traditionele, hoogwaardige schaafproductie en een grote waarde hebben.
Ook iets voor u?
Trend T5EB bovenfrees

bovenfrees Trend T5EB

Bovenfrees Trend T5EB, 1000 Watt , professionele uitvoering , uitmuntende bouwkwaliteit

289,00
multistand-Triton

Multistand Triton

De Multistand van Triton is een kantelbare en zeer stabiele rolbok

51,80