MAENE
Houtbewerkingsmachines

freesstaander en boorstaander Wabeco BF24526

Boor en freesstatief Wabeco BF24526 , stevige stabiele boorstaander met kruistafel

boorstaander-Wabeco-BF24526 boorstaander-freesstaander-Wabeco-kruist boorstaander-Wabeco boorstaander-wabeco-1242
Combinatie van Wabeco boorstandaard - freesstandaard BF1243 met kruistafel K400. Deze boor-freesstandaard kan gebruikt worden zonder de kruistafel, maar met de kruistafel kan je natuurlijk complexere boor en frees bewerkingen doen!
Het is een uniek stuk gereedschap dat doe-het-zelvers doet dromen en indruk maakt op professionals. Vervaardigd en gebouwd door het bedrijf Wabeco in Duitsland, biedt het de hoogste kwaliteit in vakmanschap en materiaal.
Een flexibel en ruimtebesparend alternatief voor tafelboren en, kolomboormachines. Nauwkeurig boren en frezen, omdat de gereedschappen millimeter nauwkeurig over het werkstuk kunnen worden geplaatst. Verticale en horizontale boor- en freeswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door de 2de as (dwarse Y-as). De bodemplaat is van gietijzer met T-groeven, dus mogelijkheid voor flexibele en stabiele werkstukklem. De stalen kolom kan 360° in de basisplaat worden gedraaid en in elke positie worden vergrendeld. De gereedschap houder heeft een opening met Euronorm Ø 43 mm. Er is ook een dieptestop met retourveer. Deze boorstaander is zowel geschikt voor houtbewerking als voor metaalbewerking en kunststofverwerking.