Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Rockler Router Table Spline Jig

De Rockler Router Table Spline jig, is een freesmal voor het frezen van spiegleuven

Beschrijving

De Rockler Router Table Spline Jig is een freesmal voor het frezen van spiegleuven. Deze spiegleuven kunnen gebruikt worden als decoratief element bij het maken van kistjes of kaders, maar het kan ook gebruik worden om de hoekverbinding te verstevigen. Deze freesmal bestaat uit een loopwagen waarmee het werkstuk over de frees kan bewogen worden, dus efficiënt en veilig. De te frezen spiegleuf hangt dus af van het profiel dat u wenst .; gewoon recht, zwaluwstaart, driehoek.; alles is mogelijk.. Profiel wordt bepaald door type frees dat gebruikt wordt en de diepte instelling.
Deze freesmal wordt ook geleverd met een klein hulpstukje waarmee de freesmal perfect in het center van de frees kan gepositioneerd worden.

Details

Geleidingslatten zijn geschikt voor standard mitre track maat 19 x 9.5 mm
Mas. afmetingen doos : +/- 30 x 30 x 30 cm
Past op bovenfreestafels waarbij de mitre track ligt tussen 82,5 mm en 174 mm van center van de frees

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden