Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Bovenfrees Triton MOF001

De Triton MOF001 , een middelgrote bovenfrees 1400 Watt, met hendel voor freesdiepte instelling

Beschrijving

De TRITON MOF001 is een professionele BOVENFREES die met zijn specifieke eigenschappen veel van zijn concurrenten achter zich laat !
De MOF001 BOVENFREES heeft een stevige constructie en een motor van 1400 Watt dus ideaal geschikt voor middelzwaar werk en ook speciaal voorzien voor gemakkelijke bevestiging in een bovenfreestafel Deze TRITON BOVENFREES is voorzien van een zachte start en een elektronische controle op de snelheid dus ook onder belasting een constante snelheid. Standaard geleverd met een spantang van 1/4" en 8 mm ( 12 mm is optie) dus de meest in de handel verkrijgbare frezen kunnen probleemloos gebruikt worden! Uniek systeem voor het verwisselen van de frees .. Als de frees volledig in laagste positie gezet wordt, komt de spantang boven de bodemplaat uit ! dus zeer gemakkelijk bereikbaar .. tevens wordt de as geblokkeerd en wordt de stroom geblokkeerd zodanig dat de machine niet aangezet kan worden!
Precisie instelling voor de freesdiepte ! 3 positie revolverinstelling Deze BOVENFREES heeft ook een uniek systeem voor de instelling van de freesdiepte .. 3 mogelijkheden : 1 ) vrije invaldiepte met klemming via de hefboom 2 ) fijnregeling via de knop aan de zijkant, tandwielverstelling klemming geintegreerd in de knop 3 ) draaihendel ideaal wanneer de bovenfrees onder een tafel hangt. De MOF001 heeft efficiënte kap voor afzuiging van het stof, al dan niet gebruik van deze kap heeft geen invloed op de maximale freesdiepte ( bij vele anderen is dit wel het geval!)
Veelzijdig te gebruiken langsgeleider .. (helaas zonder microinstelling) de langgeleider kan ook gebruikt worden voor het frezen van cirkels !
De aan/uit knop is voorzien van een kapje, zodanig dat de bovenfrees niet per ongeluk aangezet kan worden !
De kooltjes zijn gemakkelijk te bereiken en te wisselen
De BOVENFREES TRITON MOF001 wordt geleverd in een karton doos .

Details

•   Toerental: 8000 - 21000 tpm
•   Motor: 1400W
•   Max. plunge afstand: 59 mm
•   Lampje bovenfrees aan: neon
•   Totale hoogte: 290 mm
•   Lengte: 165 mm
•   Breedte: 285 mm
•   Gewicht: 6.2kg
•   Veiligheidsschakelaar

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden