MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfrees Triton MOF001

De Triton MOF001, een middelgrote bovenfrees 1400 Watt, met hendel voor freesdiepte instelling

bovenfrees-Triton-MOF001 bovenfrees_MOF001_Triton bovenfrees_triton_hendel triton-MOF001-bovenfrees
De Triton MOF001 is een degelijke bovenfrees die met zijn specifieke eigenschappen veel van zijn concurrenten achter zich laat ! De MOF001 bovenfrees heeft een stevige constructie en een motor van 1400 Watt dus ideaal geschikt voor middelzwaar werk en ook speciaal voorzien voor gemakkelijke bevestiging in een bovenfreestafel Deze Triton bovenfrees is voorzien van een zachte start en een elektronische controle op de snelheid dus ook onder belasting een constante snelheid. Standaard geleverd met een spantang van 1/4" en 8 mm ( 12 mm is als optie verkrijgbaar ) dus de meest in de handel verkrijgbare frezen kunnen probleemloos gebruikt worden! Uniek systeem voor het verwisselen van de frees .. Als de frees volledig in laagste positie gezet wordt, komt de spantang boven de bodemplaat uit ! dus zeer gemakkelijk bereikbaar .. tevens wordt de as geblokkeerd en wordt de stroom geblokkeerd zodanig dat de machine niet aangezet kan worden!
Precisie instelling voor de freesdiepte ! 3 positie revolverinstelling Deze bovenfrees heeft ook een uniek systeem voor de instelling van de freesdiepte .. 3 mogelijkheden : 1 ) vrije invaldiepte met klemming via de hefboom 2 ) fijnregeling via de knop aan de zijkant, tandwielverstelling klemming geïntegreerd in de knop 3 ) draaihendel ideaal wanneer de bovenfrees onder een tafel hangt. De MOF001 heeft efficiënte kap voor afzuiging van het stof, al dan niet gebruik van deze kap heeft geen invloed op de maximale freesdiepte ( bij vele anderen is dit wel het geval!)
Veelzijdig te gebruiken langsgeleider .. (helaas zonder micro-instelling) de langsgeleider kan ook gebruikt worden voor het frezen van cirkels !
De aan/uit knop is voorzien van een kapje, zodanig dat de bovenfrees niet per ongeluk aangezet kan worden !
Deze Triton MOF001 wordt geleverd in een karton doos .
Ook iets voor u?
lintzaagmachine-laguna-1412

lintzaagmachine Laguna Tools 1412

De lintzaagmachine voor hout Laguna Tools 1412, met zijn professionele uitvoering, heeft reeds diverse prijzen gewonnen in Amerika.

2.250,00