Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Bovenfrees Trend T5EB

Bovenfrees Trend T5EB, 1000 Watt , professionele uitvoering , uitmuntende bouwkwaliteit

Beschrijving

De Trend T5EB is een professionele bovenfrees voor klein tot middelgroot freeswerk en heeft een motor van 1000 watt ! De full-wave electronics zorgen voor een constante handhaving van het toerental. Door het lichte gewicht, amper 3 kg, is deze bovenfrees gemakkelijk hanteerbaar.
De elektronische variabele snelheidscontrole bij de Trend T5 zorgt ook onder spanning voor een fijne afwerking op alle materialen. Deze bovenfrees heeft een precieze 2- koloms geleiding met soft grip knoppen. De knop voor de blokkering van de as is vooraan, wat het gemakkelijker maakt voor ofwel rechts- als linkshandigen om de as te blokkeren .. De motor heeft een langzame start van de motor om uitschuivers te voorkomen.
Er is een revolverinstelling met 3 posities voor het instellen van de freeshoogte. Als optie wordt er een speciale draaiknop als optie aangeboden (FHA001) dit voor precisie instelling van de freeshoogte, dat kan zeker gemakkelijk zijn als frees onder een bovenfreestafel hangt.! De Trend T5 bovenfrees heeft bovenaan een plat vlak zodanig dat het toestel bij omdraaien voldoende steun biedt om gemakkelijk de frees te veranderen. In het gamma van Trend kan je een groot aantal accessoires vinden voor deze bovenfrees.Alle onderdelen en wisselstukken zijn permanent voorradig. Op deze bovenfrees geldt een waarborg van 3 jaar

Details

Geleverd met
•   3 JAAR WAARBORG
•   1 spantang : 8 mm
•   20 mm geleidingsring
•   Hulpstuk voor stofafzuiging
•   Robuuste zijgeleider met precisie instelling
•   Hulpstuk voor maken van cirkels (beam trammel)

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden