MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfrees Trend T5EB

Bovenfrees Trend T5EB, 1000 Watt , professionele uitvoering , uitmuntende bouwkwaliteit

Trend T5EB bovenfrees bovenfrees-T5EB-los Trend T5EB zijgeleider bovenfrees T5EB Trend

Bovenfrees Trend T5EB professionele uitvoering

De Trend T5EB is een professionele bovenfrees voor klein tot middelgroot freeswerk en heeft een motor van 1000 watt ! Deze bovenfrees is klein, compact en uiterst handig voor klein fijn werk met hoge precisie . Uiteraard is deze T5EB volledig compatibel met alle TREND-accessoires.
De full-wave electronics zorgen voor een constante handhaving van het toerental. Door het lichte gewicht, amper 3 kg, is deze bovenfrees gemakkelijk hanteerbaar. De elektronische variabele snelheidscontrole bij de Trend T5 zorgt ook onder spanning voor een fijne afwerking op alle materialen. Deze bovenfrees heeft een precieze 2- koloms geleiding met soft grip knoppen. De knop voor de blokkering van de as is vooraan, wat het gemakkelijker maakt voor ofwel rechts- als linkshandigen om de as te blokkeren. De motor heeft een langzame start van de motor om uitschuivers te voorkomen.

Er is een revolverinstelling met 3 posities voor het instellen van de freeshoogte. Als optie wordt er een speciale draaiknop als optie aangeboden (FHA001) dit voor precisie instelling van de freeshoogte, dat kan zeker gemakkelijk zijn als frees onder een bovenfreestafel hangt.! De Trend T5 bovenfrees heeft bovenaan een plat vlak zodanig dat het toestel bij omdraaien voldoende steun biedt om gemakkelijk de frees te veranderen. In het gamma van Trend kan je een groot aantal accessoires vinden voor deze bovenfrees. Alle onderdelen en wisselstukken zijn permanent voorradig. Op deze bovenfrees geldt een waarborg van 3 jaar