Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Bovenfrees TREND T11

De bovenfrees Trend T11 is een professionele bovenfrees met een 2000 Watt motor.

Beschrijving

De bovenfrees TREND T11 is voorzien van een aangepaste bodemplaat waardoor hij snel en uiterst gemakkelijk aan een bovenfreestafel kan bevestigd worden. Deze BOVENFREES is standaard voorzien van een speciale diepteinstelling waardoor de gewenste diepte gemakkelijk van boven de tafel ingesteld kan worden. Zoals bij de Trend T 10 is ook dit model voorzien van een supplementaire binnenplaat waardoor geleidingsringen gemakkelijk en perfect gepositioneerd kunnen worden.
Deze bovenfrees heeft 2000 watt motor, dus maximum kracht voor het zware werk! Het compact design, samen met de goed in de hand liggende handvattenzorgen ervoor dat deze bovenfrees gemakkelijk hanteerbaar is. Variabele snelheid, met elektronische controle zodanig dat bij de verschillende materialen, zelfs onder belasting, steeds een zo constant mogelijke toerental bereikt wordt en zo de freeskwaliteit ten goede komt.
De TREND T11 heeft een zachte aanloop, die het plots wegschuiven van bovenfrees verhindert. De precieze 2 kolomsgeleiding met fosfor bronzen bussen zorgen voor een maximale levensduur. Bij de T11 is er een mogelijkheid om de as te blokkeren om zo gemakkelijk van frees te kunnen veranderen, sleutel 22 mm is meegeleverd. De T11 bovenfrees wordt geleverd met een nauwkeurig positioneerbare zijgeleider met de micro instelling. De revolverinstelling voor de freesdieptes heeft 3 snel instelling posities.
DE T11 bovenfrees wordt standaard geleverd met binnenplaat en insteldoorn voor geleidingsringen, zodanig dat geleidingsringen altijd perfect gepositioneerd kunnen worden. Eveneens is er een groot aanbod aan accessoires voor dit toestel. Alle onderdelen en wisselstukken zijn permanent voorradig. Op deze bovenfrees geldt een waarborg van 3 jaar!
Gezien het grote voordeel van de diepte instelling van bovenaf de tafel en het ruime aanbod aan accessoires is de T11 een bovenfrees die vele van zijn concurrenten achter zich laat!

Details

•   Drie jaar waarborg
•   Kunststof koffer
•   Spantangen: 12 mm (andere maten als optie verkrijgbaar)
•   30 mm geleidingsring
•   22 mm sleutel
•   Precisie hoogte instelling
•   Hulpstuk voor stofafzuiging
•   Robuuste zijgeleider met micro instelling

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden