MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfrees Trend T11

bovenfrees Trend T11 is een professionele bovenfrees met een 2000 Watt motor.

bovenfrees T11 Trend bovenfrees-T11-hoogteregeling bovenfrees-hoogteregeling-T11-Trend bovenfrees_Trend_T11
De bovenfrees Trend T11 is voorzien van een aangepaste bodemplaat waardoor hij snel en uiterst gemakkelijk aan een bovenfreestafel kan bevestigd worden. Deze bovenfrees is standaard voorzien van een speciale diepteinstelling waardoor de gewenste diepte gemakkelijk van boven de tafel ingesteld kan worden. Zoals bij de Trend T 10 is ook dit model voorzien van een supplementaire binnenplaat waardoor geleidingsringen gemakkelijk en perfect gepositioneerd kunnen worden.
Deze bovenfrees heeft 2000 watt motor, dus maximum kracht voor het zware werk! Het compact design, samen met de goed in de hand liggende handvattenzorgen ervoor dat deze bovenfrees gemakkelijk hanteerbaar is. Variabele snelheid, met elektronische controle zodanig dat bij de verschillende materialen, zelfs onder belasting, steeds een zo constant mogelijke toerental bereikt wordt en zo de freeskwaliteit ten goede komt.
De Trend T11 heeft een zachte aanloop, die het plots wegschuiven van bovenfrees verhindert. De precieze 2 kolomsgeleiding met fosfor bronzen bussen zorgen voor een maximale levensduur. Bij de T11 is er een mogelijkheid om de as te blokkeren om zo gemakkelijk van frees te kunnen veranderen, sleutel 22 mm is meegeleverd. De T11 bovenfrees wordt geleverd met een nauwkeurig positioneerbare zijgeleider met de micro instelling. De revolverinstelling voor de freesdieptes heeft 3 snel instelling posities.
De T11 bovenfrees wordt standaard geleverd met binnenplaat en insteldoorn voor geleidingsringen, zodanig dat geleidingsringen altijd perfect gepositioneerd kunnen worden. Eveneens is er een groot aanbod aan accessoires voor dit toestel. Alle onderdelen en wisselstukken zijn permanent voorradig. Op deze bovenfrees geldt een waarborg van 3 jaar!
Gezien het grote voordeel van de diepte instelling van bovenaf de tafel en het ruime aanbod aan accessoires is de T11 een bovenfrees die vele van zijn concurrenten achter zich laat!
Ook iets voor u?
Trend T5EB bovenfrees

bovenfrees Trend T5EB

Bovenfrees Trend T5EB, 1000 Watt , professionele uitvoering , uitmuntende bouwkwaliteit

289,00