Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Waterslijpmolen Leman AFF251

De Leman AFF251 waterslijpmolen voor het slijpen van allerhande gereedschappen, geleverd met omvangrijk pakket accessoires

Beschrijving

De Leman AFF251 is een waterslijpmolen die zowel voldoet aan de verwachtingen van ervaren liefhebbers als aan die van vakmannen. Deze slijpmolen is uitgerust met een waterslijpsteen in korund met een hoge kwaliteit korrel 220, en met een lederen afwetschijf samengesteld uit vilt. Deze slijpmolen wordt geleverd met een universeel steunstuk in F formaat en is geschikt om alle accessoires op te nemen, zoals het slijpsysteem voor messen, beitels, schaafmessen, houtdraaibeitels enz. Dit steunstuk kan zowel verticaal of horizontaal geplaatst worden met kan via het wieltje op de juiste hoogte ingesteld worden. De Leman AFF251 heeft een gelast stalen onderstel met antislip om de stabiliteit van de machine te garanderen en de trillingen te beperken. Dit toestel heeft een aan- en uitschakelaar en selectie voor de draairichting : staat toe om zowel in de richting als tegen de richting van het systeem te slijpen en dit zonder de positie van het apparaat te veranderen. Deze waterslijpmolen wordt standaard al geleverd met een uitzonderlijk aantal accessoires : 1 slijpsteen met ø 250 en korrel 220, 1 lederen afwetschijf met ø 200 mm, een waterbak je, een mal voor het meten van hoeken, een slijpsteun voor platte beitels, een polierpasta, een slijpsysteem voor gutsen een lederen afwetschijf voor holbeitels, een diamant steenvlakker, een gradatiesteen. Het gamma accessoires van Tormek past op deze slijpmolen.

Details

Motorvermogen : 150 W (230V - 50Hz)
Toerental : 1450 T/min
Afmetingen: 340x265x335 mm (LxBxH)
Diameter slijpsteen : 250 mm
Breedte slijpsteen : 50 mm
Asgat slijpsteen : 12 mm
Diameter afwetschijf : 200 mm
Breedte afwetschijf : 30 mm
Gewicht : netto 16.1 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden