Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Slijpmolen Triton TWSS10

De Triton TWSS10 is een slijpmolen met water en leder afwetschijf

Beschrijving

De Triton TWSS10 is een slijpmolen met water voor de koeling van het gereedschap. Deze slijpmolen heeft een slijpsteen met 220 korrelgroote en dus ideaal voor het fijn slijpen van uw stalen gereedschap. De waterbak voorkomt het heet worden en bot raken van de slijpsteen. Het lederen polijstwiel met polijstpasta is voor het verkrijgen van vlijmscherpe randen. De inductiemotor zorgt en stille en efficiënte werking. Ter voorkoming van trillingen is de Triton TWSS10 voorzien van rubberen voetjes.
Inbegrepen in de leveromvang zijn : hoekmeter, universele steun, slijphulpstuk voor platte beitels en een gradatiesteen.
Triton heeft zelf een gamma aan accessoires maar de accessoires van Tormek kunnen eveneens op dit toestel gebruikt worden .

Details

Motorvermogen : 120 W
Wielrotatie : 125 min-1
Asgat diameter : 12 mm
Afmeting slijpwiel : 250 x 50 mm
Afmeting polijstwiel : 230 x 30 mm
Hoogte : 370 mm
Lengte : 340 mm
Breedte : 270 mm
Gewicht : 14,9 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden