Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

diamant slijpsteen CR/DWS/B6/FC

CraftPro diamant slijpsteen Trend CR/DWS/B6/FC

Beschrijving

De Trend CR/DWS/B6/FC is een werkbank diamant slijpsteen die gebruikt kan worden voor schaafmessen, beitels en talrijke andere gereedschappen. De CraftPro diamantsteen is van uitstekende kwaliteit maar eerder voor occasioneel gebruik.
Deze slijpsteen bevindt zich in een duurzame plastieken behuizing en heeft onderaan anti-slip voetjes en ter bescherming een doorzichtig kunststof deksel.
De grove kant is volledig bestukt met diamant terwijl de fijne kant bestukt is deels met kleine ovaaltjes die diamant bevatten maar ook een vlak stuk met volledig diamant voor het aanscherpen van kleine gereedschappen.
Het gebruik van de Trend slijpsteen vloeistof wordt aangeraden. Hierdoor gaat de diamantlaag langer mee en is er geen roestvorming op de diamant steen.

Details

Afmeting diamant steen : 152 x 61 x 6 mm
Kant 1 : fijn, korrel 600, 25 micron
Kant 2 : grof korrel 360, 40 micron

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden