MAENE
Houtbewerkingsmachines

Tafelzaag Laguna Fusion 2

Tafelzaag, Laguna Fusion 2, de compacte tafelzaag , oogt niet alleen mooi maar beschikt ook over uitzonderlijke eigenschappen

tafelzaag-Laguna-Fusion2 tafelzaag-Fusion2-Laguna

LAGUNA tafelzaag FUSION2

De Laguna Fusion serie is een top reeks precisie zaagmachines! Een klassieke tafelzaag in Amerikaanse stijl die niet alleen indruk zal maken, maar ook uw verwachtingen zal overtreffen. Het eerste dat opvalt is het grote nauwkeurig geslepen spiegelglad tafelblad en de uitstekende ondersteuning van het werkstuk. Voor de Europese markt is er speciaal een 500 mm afneembaar tafelsteun aan de achterkant toegevoegd, indien niet in gebruik, kan deze gemakkelijk worden verwijderd en opgeborgen worden. Deze FUSION2 heeft een klassieke 'T-stijl' parallelaanslag die uitzonderlijk soepel beweegt , maar rotsvast zit wanneer die vergrendeld is! De gemakkelijke cam lock-handgreep garandeert telkens een nauwkeurige zaagsnede. De meetschaal is zowel in mm als in inches. Laguna heeft ook de bedieningselementen voor de hoogte en hoekinstelling van de zaag volledig opnieuw ontworpen, zodat de handgrepen voor stijgen / dalen / kantelen zeer soepel beweegt, dit dankzij een omzetting van 2:1 !.Het gietijzeren tafelblad, perfect vlak gefreesd, is voorzien van 2 standaard mitre track gleuven. We hebben voldoende accessoires in ons gamma om dus zelf sledes en jigs te maken. Stofafzuiging is een cruciaal onderdeel van elke machine dit voor de veiligheid van de operator en de levensduur van de machine. De inwendige afzuiging is volledig geoptimaliseerd en boven het zaagblad is er eveneens een speciale afzuigmond met darmaansluiting via de hoofd afzuigmond. Het hart van deze zaag is de krachtige 1 3/4 pk motor, deze motor draait zeer soepel en maakt zeer weinig lawaai!. De motor wordt bij uitschakeling geremd zodat de zaag zeer snel stilstaat . De motor is via massieve aluminium tappen op de gepoedercoate kastbodem gemonteerd. Deze montagemethode zorgt ervoor dat het tafelblad niet wordt belast door het motorgewicht en garandeert een perfect vlak werkoppervlak. Voor optimaal gebruiksgemak is een wielenset geïntegreerd in de basis , op die manier kan de zaagmachine snel in de werkplaats verzet worden. De Fusion 2 wordt geleverd met een hoogwaardige uiterst nauwkeurige verstekgeleider. Er wordt standaard een 250 mm 40T-mes meegeleverd. Het spouwmes kan snel vervangen worden via de speciaal daarvoor ontworpen snelspanner.

Veel foto's die circuleren op het internet zijn nog van de versie die in USA verkocht wordt, binnenkort wel foto's van de CE versie zoals in Europa verkocht wordt.

We hebben deze zaagmachine in de winkel staan !
Ook iets voor u?