Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

WERKTAFEL TRITON TWX 7

De Triton workcentre TWX7 is een multi funtionele werktafel

Beschrijving

De TRITON TWX7 is een multifunctionele inklapbare WERKTAFEL.
Deze mobiele werktafel bevat een ingebouwde, geïsoleerde netstroomaansluiting met knie-stopschakelaar voor de aansluiting van elektrische machines. Inclusief klemtafelblad met 40 x 20 mm dia. gaten voor het klemmen van werkstukken.
Deze WERKTAFEL is gemakkelijk in elkaar te klappen en dus ook handig om te verplaatsen. Deze werktafel is zo geconcipieerd dat het werkblad gemakkelijk kan verwijderd worden en vervangen worden door een zaagmodule of door een bovenfreestafelmodule. Dus ideaal voor mensen die in een beperkte ruimte willen werken! De TRITON TWX7 heeft uitlijningsschroeven die zorgen voor een gemakkelijke tafelblad uitlijning en voor een perfect vlak oppervlak. Positioneringswielen verbeteren de wendbaarheid, voor kleine verplaatsingen. Klap de tafel in voor een gemakkelijke verplaatsing en opberging. Inbegrepen accessoires: freestafelblad, zijsteun, uitvoerondersteuning, transport kit, transportwielen, gradenboogsamenstelling, transporthandvat.

Details

Capaciteit - maximale last : 150 kg
Formaat ingeklapt - hoogte : 317 mm
Max toelaatbaar vermogen 3500 W
Lengte : 1036 mm
Gewicht : 30 kg
Breedte : 737 mm
Formaat uitgeklapt - hoogte : 900 mm
Formaat uitgeklapt - lengte :1036 mm
Formaat uitgeklapt - breedte : 737 mm
Hoogte : 317 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden