MAENE
Houtbewerkingsmachines

meubelmakers bankschroef

Stevige meubelmakers bankschroef met draaibare bekken

meubelmakers-bankschroef meubelmakers-bankschroef-vb2 meubelmakers-bankschroef-voorbeeld1 instrumentenmakers-bankschroef-vb3 meubelmakers-bankschroef-klemming meubelmakers-bankschroef-vb3
Meubelmakers bankschroef, gitaar reparatie bankschroef, houtsnijders bankschroef, wapensmid bankschroef en nog veel meer.
Alleen al het feit dat deze bankschroef zoveel verschillende namen heeft, is een aanwijzing voor zijn veelzijdigheid. De bankschroef van onze Trade Pattern Maker is voornamelijk machinaal bewerkt gietijzer voor sterkte en duurzaamheid.
Hij past op elke bank of werktafel en heeft slechts een gat van 19 mm door het tafelblad nodig. Een grote ring en moer houden de bankschroef stevig op zijn plaats, zodat deze snel kan worden opgesteld en verwijderd indien nodig.
Het hoofdgedeelte draait 360°, zodat u uw werkstuk naar wens kunt positioneren of verplaatsen. De bekken zijn 125 mm breed en kunnen openen tot 150 mm, beide bekken draaien om taps toelopende, ronde of vreemd gevormde stukken te kunnen klemmen. De bekvlakken hebben een stevige veerkrachtige bekleding die het werkstuk stevig vastpakt zonder het te beschadigen. Dit is waarschijnlijk een van de handigste apparaten voor het vasthouden van werk die we ooit hebben vermeld.