Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

STOFMASKER AIRACE MET SCHERM

De Trend Airace, een stofmasker met vervangbare filter en scherm

Beschrijving

De Trend Airace is een stofmasker met een vervangbare filter. Hier gaat het om een set van het masker met het scherm.
Het filtervlak is bijna 5 keer zo groot in vergelijking met de meeste traditionele wegwerp stofmakers. Hierdoor heb je niet alleen een betere filtering van de ingeademde lucht maar het is ook kost efficiënter.
Bij het ademen komt de lucht langs de filters binnen en bij het uitademen gaat de lucht er langs onder uit, dus beter om verdamping van de bril te minimaliseren. DE P2(R) elektrostatische filter gaat ongeveer 10 keer langer mee dan de gebruikelijke wegwerpmaskers. Het masker met de standaard filters, is doeltreffend voor filtering tot 0.3 micron. Voor mensen die veel harde houtsoorten en of zeer fijn stof ( zoals bij MDF) bewerken is het aan te bevelen de P3(R) filter aan te schaffen.

Details

filters: P2(R) elektrostatische filters
voldoet aan norm : (APF10) to BS EN 143 P2

Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden