Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Stof afzuiginstallatie Axminster FM300BC

Stof afzuiginstallatie met microfilter

Beschrijving

De Axminster FM300BC is een combinatie van een degelijke stofafzuiginstallatie met een microfilter, dus niet alleen geschikt voor het opzuigen van spaanders maar ook van fijn stof! Door de speciale microfilter is er een filtering tot 1 micron dus ook nuttig bij zagen of frezen van MDF! Deze stofafzuiginstallatie heeft een basis op wieltjes waardoor deze gemakkelijk in de werkplaats kan verplaatst worden!
Deze afzuiging heeft al een aanzienlijk vermogen voor het afzuigen van 1 machine en stofafzuiging bij zaagmachines, lintzaag of schaafmachine ! Wordt geleverd in 2 karton dozen , enige assemblage is vereist. Deze set wordt geleverd met 2 meter flexibele darm en clips. Fabbieksgarantie van 3 jaar.

Details

motor : 1.5 kW
luchtstroom op diameter 100 mm = 2000 m3/hr
luchtstroom op diameter 125 mm = 2500 m3/hr
ingang afzuigdarm : ofwel 1 x 125 mm ofwel 2 x 100 mm
geluidsniveau : 77 dB(A)
afmetingen : 1830 x 700 x 1000 mm
gewicht : 61 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden