Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

cycloon voor stofafzuiging

Axminster ACCIH, stand-alone cycloon voor stofafzuiging

Beschrijving

De Axminster ACCIH is een op zichzelf staande, niet-aangedreven cycloonstofverzamelaar / interceptor. Het maakt gebruik van de cycloonkop van de Craft AC118CI Cyclone Dust Extractor. Het is ontworpen om te worden gebruikt met een standaard High Volume Low Pressure chip-extractor om de luchtstroom te leveren. Met deze interceptor kunt u een houtstof- en spaanafzuiger maken die zelfs fijn stof van trommelschuurmachines aankan. U kunt dit apparaat gebruiken om uw huidige chipafzuiginstallatie (met het typische zakkenfilter) te upgraden of dit apparaat naast een trommel- of bandschuurmachine plaatsen om het fijne stof te onderscheppen voordat de luchtstroom de spaanafzuiger bereikt.
Dit is alleen de Cyclone body unit, uitgerust met een flensbevestiging met een diameter van 250 mm aan de onderkant zodat u uw eigen afvalcontainer kunt gebruiken. Dit geeft een grote flexibiliteit in keuze, grootte en montagepositie in de werkplaats.
Het is uitgerust met 102 mm inlaat en uitlaten, die geschikt zijn voor veel gangbare houtbewerkingsmachines. We adviseren het gebruik van een hoogvolume lagedruk-spaanafzuiger met minimaal een motor van 1,5 pk, zoals de Craft AC82E. Het is niet geschikt voor gebruik met een afzuiger van het type Hogedruk Laag Volume (vacuüm).

Details

Slangdiameter : 102 mm
Nettogewicht 7.5kg
Overall L x B x H : 480 × 450 × 740 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden