Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Vandikte schaafmachine Axminster AC318BT

De Axminster AC318BT is een compacte vandikte schaafmachine met schaafbreedte 318 mm

Beschrijving

De Axminster AC318BT is een tafelmodel vandikte schaafmachine. Deze schaafmachine heeft een krachtige 1.800 W motor en kan bij elke doorgang max. 2,5 mm verwijderen. De twee herslijpbare HSS-messen leveren 18.000 sneden per minuut; dit in combinatie met de voedingssnelheid van 7 m / min resulteert in een uitstekende rimpelvrije afwerking. De maximale houtdikte is 153 mm met een maximale schaafbreedte is 318 mm, dus al aardig wat vermogen. De voor en achter neerklapbare tafelverlengingen met eindrollen bieden ondersteuning voor langere planken. Een stofkap met een diameter van 50 mm maakt aansluiting op een stofzuiger mogelijk. Deze vandikte schaafmachine heeft een overbelastingsbeveiliging met een reset-stroomonderbreker en de NVR-schakelaar voorkomt onbedoeld opstarten.
De AC318BT vandikteschaaf heeft een gewicht van 30 kg en is dus gemakkelijk te verplaatsen. Geleverd met gereedschap en een mes instelmal.

Details

motor : 1.8 kW
doorvoersnelheid : 7 m/min
rotatiesnelheid mesblok : 9000 tr/min
diameter mesblok : 48 mm
aantal messen : 2 x HSS
max. doorlaathoogte vandikteschaaf : 153 mm
max. schaafbreedte : 3180 mm
max. schaafafname vandikteschaaf : 2,5 mm
diameter aansluiting afzuiging : 50 mm
totale afmeting : 600 x 360 x 480 mm
gewicht : 30 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden