MAENE
Houtbewerkingsmachines

schaafmachine Axminster AT260SPT

De Axminster AT260SPT, is een vlak en vandikte schaafmachine met een super schaafresultaat, dit door de spiraal mesblok met widia mesjes.

vlak_vandikte_schaafmachine_AT260SPT_spi AT260SPT-spiraal-vlak-vandikte-schaafmac AT260SPT-open schaafmachine-AT260SPT-spiraal-mesblok AT260SPT-schaafmachine-zijgeleider vlak-vandikte-schaafmachine-AT260SPT-ope

De Axminster vlak en vandikte schaafmachine AT260SPT , uitvoering met een spiraal mesblok

Dit is een zeer degelijke vlak en vandikte schaafmachine met een uitmuntend schaafresultaat. Met constructie van gietijzer en zwaar gelast staal, het is robuust en bestand tegen dagelijks zwaar gebruik. De gietijzeren vlaktafels hebben zware ribbels aan de onderkant om de vlakheid te behouden en geheel uitzonderlijk bij dit type schaafmachines, beide tafels zijn volledig individueel instelbaar op de messen om snipen te voorkomen. De tafels scharnieren onafhankelijk van elkaar en hebben opstaande vergrendelingen om ze stevig vast te houden tijdens het vandikte schaven. De vandiktetafel is eenvoudig te verstellen met een soepel mechanisme en heeft een positieslot dat elke beweging verhindert. De invoersnelheid van 5 m / min zorgt voor een soepele, gelijkmatige afwerking. Deze schaafmachine wordt geleverd met een lange stevige zijgeleider, deze is verstelbaar met aanslagen van 90 ° en 45 °.
De AT260SPT is uitgerust met een spiraalmesmesblok. Dit maakt gebruik van 15 mm x 2,5 mm 4-zijdige TCT-mesjes , 44 stuks in totaal verdeeld over vier rijen. Deze snijders zijn uniek omdat de randen zijn bewerkt tot een straal van 102 mm; dit in combinatie met de manier waarop ze op het blok worden geplaatst, betekent dat een afschuivingstype wordt bereikt. Dit type snijblok heeft verschillende voordelen. Duurzaamheid: elke rand gaat ongeveer 10-20 keer langer mee dan een HSS-mes en je hebt vier randen per snijder. Lawaai: spiraalsnijderblokken zijn opmerkelijk stiller in gebruik, tot 50% met wat hout. Vermogen: door hun schaarwerking kan de energiebesparing oplopen tot 30%, wat betekent dat de machine veel minder wordt belast en de bedrijfskosten worden verlaagd. Uw extractie zal efficiënter zijn vanwege de gelijkmatige vorm van de chips en meer in de afvalzak te stoppen. De versie met spiraalmes-snijblokken worden ook geleverd met digitale hoogteaanduiding van de vandiktetafel. Op deze schaafmachine is een fabrieksgarantie van 3 jaar .
Ook iets voor u?
Arbortech-Mini-Carver-FG600

Arbortech Mini Carver

De Arbortech Mini Carver, voor veelzijdigheid en optimale controle tijdens het sculpteren

299,50