Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Tafelfreesmachine MP 400

Tafelfreesmachine Proxxon MP 400

Beschrijving

De PROXXON MP 400 TAFELFREESMACHINE is een freesmachine van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen voor heel nauwkeurig werk!
Geschikt om te frezen, kanten te bewerken en gleuven en profielen te trekken. Deze TAFELFREESMACHINE heeft een krachtige, tegen stof beschermde motor met tandriem aandrijving en een dubbel kogelgelagerde as . De freeshoogte verstelling is d.m.v. stelwiel en op 0 instelbare schaalring, 1 omwenteling = 1,0 en 1 deelstreep = 0,05 mm. Gereedschapbevestiging door meegeleverde spantangen ( 2,4 - 3,0 en 3,2 mm )
Deze PROXXON TAFELFREESMACHINE heeft een stabiele tafel uit aluminium met lengte- en verstekaanslag alsook freesbescherming en aandrukarm en aansluiting stofafzuiging.

Details

•   Motor : 100 Watt
•   Afmetingen tafel : 300 x 150 mm
•   Toerental : 25000/Min
•   Gewicht : 2,0 Kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden