Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Graveertoestel Proxxon GG 12 SET

Graveertoestel Proxxon GG 12 SET voor fijne gravures in glas of kunststof.

Beschrijving

Dit PROXXON GG 12 GRAVEERTOESTEL is ideaal voor het graveren van glas. Deze GG 12 SET bevat het toestel met bijhorende transfo , 1 x diamant stoftje 1 mm en 1 x diamant stiftje 1.8 mm. Daarnaast worden er ook 2 silicium carbide stiftjes meegeleverd waarmee sneller gematteerd kan worden en 2 edelkorund stiftjes voor te slijpen of snel te graveren. De Proxxon GG 12 SET bevat ook een testglas en een klein boekje met voorbeelden.
Dit GRAVEERTOESTEL is verpakt in een handig koffertje.
De stiftjes kunnen er gewoon met de hand ingeduwd worden, geen werktuig nodig, zodra je spanning voelt is het ver genoeg !
De meegeleverde transfo heeft een vermogen van 0.5Amp - 230V, dat is voldoende voor fijn graveerwerk ! maar dit wil ook zeggen dat dit toetel niet geschikt is voor boor- en schuurwerk! daarvoor kan je beter zoeken in het iets zwaardere Proxxon Micromot gamma .

Details

totale lengte = 145 mm
gewicht = 50 gr

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden