Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Boor slijpmachine FBS 240E Proxxon

Proxxon boor en slijpmachine FBS 240/E # 28472 het multitalent voor nauwkeurig werk.

Beschrijving

De Proxxon FBS 240/E # 28472 is een multitalent voor fijn en nauwkeurig werk. Deze boormachine is eveneens geschikt voor frezen, slijpen, polijsten, borstelen, doorslijpen en graveren. Dit toestel heeft spindel op kogellagers , met blokkeerknop voor verwisselen van gereedschap. DE FBS240/E is uitgerust met een krachtige en stille motor met traploze regelbare snelheid van 5000-22000/min. De behuizing is van glasfiber versterkt nylon
Dit toestel heeft systeem passing van 20 mm en past dus in de Micromot boorstaanders. De FBS240/E heeft standaard een snelspan boorkop voor schachten van 0,5 tot 3.2 mm , als optie is er ook een opspansysteem met spantangen verkrijgbaar. de FBS 240/E wordt geleverd als pakket ..
het toestel + 43 accessoires en dit allemaal verpakt in een handig kunststof koffertje. Kleine machine maar handig voor zeer veel toepassingen.

Details

•   Opgenomen vermogen : 100 watt
•   Toerental regelbaar : van 5000 tot 22000 tr/min
•   Lengte : 220 mm
•   Gewicht : 450 gr

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden