MAENE
Houtbewerkingsmachines

lintzaagmachine Laguna Tools 1412

De lintzaagmachine voor hout Laguna Tools 1412, met zijn professionele uitvoering, heeft reeds diverse prijzen gewonnen in Amerika.

lintzaagmachine-laguna-1412 lintzaagmachine_Laguna_1412_tafel lintzaagmachine-Laguna-1412-tafel Laguna-lintzaagmachine-1412 lintzaag-Laguna-1412-open lintzaagmachine-Laguna-1412-tafelsupport
De Laguna lintzaagmachine 1412 is een lintzaag voor hout en heeft een uiterst kwaliteitsvolle uitvoering.
Twee jaar intensief onderzoek en ontwerp gingen vooraf aan de Laguna 1412 en het resultaat is een lintzaag van compromisloze kwaliteit. Laguna's eerste aanbod op de 110V-markt, de 1412, maakt functies van industriële kwaliteit toegankelijk voor houtbewerkers in zowel thuiswerkplaatsen als professionele ateliers. Laguna's beroemde piramidevormige rugframe en constructie bieden ongelooflijke stabiliteit voor trillingsvrije prestaties. De solide gietijzeren wielen dempen ook trillingen, zijn nauwkeurig uitgebalanceerd en zijn uitgerust met polyurethaan banden die koeler lopen en langer meegaan. De royale tafel is microgepolijst tot een prachtige glans en bevat een precisie-zijgeleider die zowel horizontaal als verticaal kan gebruikt worden en blijft ook stabiel zelfs bij zagen van hoge werkstukken. De magnetische bladbeschermkap wordt omhoog en omlaag gebracht met een tandheugel en rondsel met wormaandrijving, zodat uw bladgeleiders perfect afgesteld blijven, ongeacht de hoogte. De zaag is voorzien van Laguna's befaamde keramische bladgeleidingssysteem. Het geanodiseerde tafelinlegplaatje is voorzien van setscrews waarmee het plaatje perfect vlak kan ingesteld worden. Een grote snelspanhendel verlicht de spanning voor een snelle zaaglintwissel, terwijl u met handige kijkvensters zowel de spanning als de spoorvolging kunt controleren terwijl de machine draait.
Een transportinrichting voor het gemakkelijk verplaatsen van de lintzaagmachine en magnetische lamp zijn afzonderlijk te verkrijgen.
Deze lintzaag machine wordt geleverd met een zaaglint : Carbon Force regular - 13 mm x 0,65mm 6TPi
Let wel, de lintzaagmachine die wij verkopen is de Europese CE gekeurde uitvoering , dus foto's verschillen soms met wat op internet te vinden is.
Prijs is inclusief rechtstreekse levering - België .. begane grond .
Ook iets voor u?