MAENE
Houtbewerkingsmachines

lintzaagmachine HBS400 Scheppach

De Scheppach HBS400 is al een degelijke lintzaagmachine met 750 water motor en 170 mm zaaghoogte.

lintzaagmachine-HBS400-Scheppach hbs400_scheppach_achter_zijkant HBS400_lintzaagmachine_Scheppach HBS400-lintzaagmachine-Scheppach
De Scheppach HBS400 is een grote lintzaag voor de thuiswerkplaats wanneer hardhout en naaldhout, bijvoorbeeld balken, of kunststoffen met een hoogte tot 170 mm nauwkeurig moeten worden verwerkt. De HBS400 is geschikt voor absoluut rechte sneden en mooie rondingen, waarbij het werkstuk tijdens het zagen op de werktafel wordt verplaatst.
Het werkoppervlak heeft een basisafmeting van 400 x 500 mm en kan indien nodig worden via de uitschuifbare verlenging tot 545 mm. De tafel kan in een hoek ingesteld worden tot 45°, de vergrendeling gebeurt zonder gereedschap via een snel klemsysteem. Het zaaglint heeft een lengte van 2240 mm en hierdoor is er een haalbare zaaghoogte van 170 mm. Het zaaglint loopt aan de boven- en onderkant via een nauwkeurige rolgeleider met kogellagers. De HBS400 kan worden gebruikt met alle in de handel verkrijgbare zaagbladen van 2240 mm van 6 mm tot 15 mm breed.
Deze lintzaagmachine heeft een krachtige inductiemotor van 750 watt met constante zaagsnelheid voor soepele en nauwkeurige zaagresultaten, een solide basis zorgt voor een comfortabele werkhoogte en stabiele standaard.
De HBS400 heeft een robuuste stalen constructie en werktafel van gegoten aluminium en een nauwkeurig instelbare stabiele zijgeleider.
Je krijgt voor een beperkt budget toch al een degelijke compacte lintzaagmachine.
Prijs is verzendingskosten inbegrepen - België - Nederland , voordeur begane grond.
Ook iets voor u?