MAENE
Houtbewerkingsmachines

lintzaagmachine AP2552B Axminster Professional

De Axminster AP2552B lintzaagmachine , een lintzaag met een robuuste, professionele constructie

lintzaagmachine-AP2552B-Axminster lintzaagmachine-AP2552B-loopwiel lintzaagmachine-AP2552B-tafel lintzaagmachine-AP2552B-zaaglint-geleidi lintzaagmachine-axminster-AP2552B
Lintzaagmachine voor hout de Axminster Professsional AP2552B, stevige constructie en krachtig vermogen.
Deze lintzaag met zijn hoge specificaties en bescheiden prijs, is een zeer populaire machine voor de professionele gebruiker of thuiswerkplaats.
De combinatie van een stevig gebouwde stalen behuizing, een grote en precies geslepen gietijzeren tafel, een diepe parallelaanslag en micro-instelbare kogel gelagerde zaaglintgeleiders zorgt voor het hoge prestatieniveau dat vereist is door zowel ambachtslieden als doe-het-zelvers. De parallelaanslag loopt op een gekalibreerde aluminium extrusie en wordt stevig op zijn plaats vergrendeld met een hendel, waardoor een solide en nauwkeurige positionering ontstaat. De verstelbare precisie-verstekaanslag is met T-sleuven in de tafel gegraveerd voor extra veiligheid en nauwkeurigheid. De kantelblokken van de tafel zijn ver uit elkaar geplaatst om de tafel maximaal te ondersteunen en de kantelbeweging zeer soepel te laten verlopen. De zaagdiepte wordt geregeld door een goed ontworpen tandheugelsysteem, met een vergrendeling om de geleiders op hun plaats te zetten.
Aan de achterzijde van de machine bevindt zich een snelwerkende lintspanningshendel, handig voor zowel het verwisselen van het zaaglint als voor het vrijgeven van de spanning op het zaaglint wanneer de machine niet in gebruik is. De krachtige inductiemotor brengt zijn kracht over via een platte riem met meerdere groeven, wat zorgt voor een soepele loop en nul slip. Veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer vergrendelde en micro-geschakelde deuren en een noodstopschakelaar.
Geleverd met onderstel, parallelaanslag, verstekaanslag en 6tpi lintzaagblad.
Op deze machine geldt een Axminster garantie van 3 jaar ( voorwaarden zie website Axminster).
Ook iets voor u?
compressor_Airboy_Silence_50_OF_E

compressor Airboy Silence 50 OF E

De Airboy Silence 50 OF E is een kleine maar uiterst handige compressor, vooral geluidsarm en neemt weinig plaats in.

255,00 230,00
bovenfrees-Perles- OF3

bovenfrees Perles OF3

Bovenfrees Perles OF3, met krachtige 1010 W motor en met micro fijninstelling van de zijgeleider.

239,95