MAENE
Houtbewerkingsmachines

lintzaag AW1950B Axminster

De lintzaagmachine Axminster AW1950B, voor een beperkt budget toch al een degelijke lintzaag

lintzaagmachine-AW1950B-axminster lintzaagmachine-AW1950B-tafel lintzaagmachine-AW1950B-zaaggeleiding lintzaagmachine-AW1950B-stofafzuiging lintzaagmachine-AW1950B-open
De Axminster AW1950B is een instapmodel lintzaagmachine en is geschikt voor licht maar toch precies werk. Een compacte lintzaag, maar met kenmerken die je meestal alleen vind bij grotere machines. De motor met 550 W vermogen is aangedreven met een V-riem en draait zeer stil. Deze lintzaag heeft een zaaghoogte van 135 mm en kan toch al een grote diversiteit aan zaagtoepassingen succesvol voltooid worden. Zeer stevige constructie en de lintzaag staat gemonteerd op een staander. Stabiele zijgeleider , met uitlezing voor precisie instelling. Deze lintzaagmachine heeft een zaaglintgeleiding met kogellagertjes, deze geven goede ondersteuning en zijn zeer eenvoudig in te stellen. Eenmaal ingesteld, blijven ze ingesteld, tenzij u de breedte van het mes verandert. Een tandheugelsysteem past de hoogte van de bovenste zaaglintgeleider aan.
Deze lintzaag heeft standaard veiligheidsschakelaars op de deurtjes, indien geopend kan de zaag niet starten. Voor de afzuiging zijn er 2 openingen met elkaar verbonden, dus 1 x aansluiting diameter 63 mm nodig. Zaaglinten beschikbaar op 6.35 mm - 9.5 mm en 12.7 mm. Groeven in de tafel hebben zijn 19 mm x 9.5 mm, dus tal van accessoires verkrijgbaar. Deze lintzaag wordt geleverd in een kartonnen doos, dus enige assemblage is vereist!
Geleverd met een stalen pootstandaard met rubberen voetjes en een in het VK gemaakt zaaglint (10 mm x 6 TPI Skip Tooth).
Op deze machine geldt een Axminster garantie van 3 jaar ( voorwaarden zie website Axminster).
Ook iets voor u?
verstekgeleider

verstekgeleider

Precisie verstekgeleider voor tafelzaagmachines, lintzaagmachines of bovenfreestafels.

67,50