Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Kreg Pocket Hole Jig 320

De Kreg pocket hole jig 320 , basis set in handig koffertje

Beschrijving

De Kreg KPHJ320 is een complete basis set voor pocket-hole verbindingen. Met de Kreg Pocket-Hole Jig 320 is het eenvoudiger dan ooit om houtprojecten te bouwen - of u nu uw eerste doe-het-zelfproject bouwt of al jaren met hout werkt. De Pocket-Hole Jig 320 maakt gebruik van een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen installatieproces dat u de veelzijdigheid geeft die u nodig hebt om te bouwen met planken en multiplex van elke dikte tussen +/- 12 mm en +/- 38 mm. De 320 beschikt over twee boorgeleiders, een verwijderbaar afstandsstuk en handige materiaaldiktestops. De meegeleverde materiaaldiktemeter en eenvoudig in te stellen boor maken de installatie uiterst eenvoudig, terwijl de handige klemadapter en antislipbasis de mal precies in positie houden terwijl u telkens perfect gepositioneerde pocket holes boort. De mal en de meegeleverde componenten worden geleverd in een duurzaam, compact koffertje waarin zelfs ruimte is voor het opslaan van Kreg-pocketschroeven. De boorgeleiders zijn van gehard staal met een levenslange garantie. Nog enkele verbeteringen :
Twist-apart ontwerp - boorgeleiders en afstandsring draaien en vergrendelen om het gemakkelijk te maken om de afstand tussen de gaten tussen de gaten te bepalen.
Easy-Set Boor - gegraveerde bitmarkeringen en diepte aanslag met kijkvenster maken bitconfiguratie eenvoudig.
Klemadapter - handige bevestiging voor eenvoudig en snel spannen met Kreg en andere klemmen.
Materiaaldiktemeter / inbussleutel - helpt bij het instellen van de juiste diepte van de boor, werkt ook als inbussleutel.

Details

Deze set bevat :
2 x Boorgeleiders met materiaaldiktestops
1 x Easy-Set boor met diepteaanslag
1 x Materiaaldiktemeter / inbussleutel
1 x 6 "vierkante bit
1 x set van 40 schroeven
1 x kunststof koffertje
1 x Handleiding

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden