Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Boormal gaten legplanken Kreg shelf pin jig

De Kreg Shelf pin jig is een boormal voor de gaten voor legplanken

Beschrijving

De KREG SHELF PIN JIG is een zeer eenvoudige maar efficiënte BOORMAL voor de gaten voor legplanken. Deze set wordt geleverd met de boor 5 mm en de diepteinstelring. Met deze BOORMAL kunnen direct 6 gaten geboord worden, dus doorgaans genoeg om wat speling te hebben in de positie van de legplank. Mochten er toch langere gatenrijen gewenst zijn, dan kan via de meegeleverde locatiepin de mal gepositioneerd worden in het laatst geboorde gat, waardoor opnieuw de juiste afstand 32 mm bekomen wordt! Er is eveneens de mogelijkheid om 2 jigs aan elkaar te bevestigen, daarvoor wordt er een speciaal koppelplaatje meegeleverd. De zijaanslag, die zowel links als rechts kan bevestigd worden, zorgt er voor dat de mal altijd juist haaks gepositioneerd wordt en een constante afstand tot de zijkant behouden blijft..
De KREG SHELF PIN JIG is een economische oplossing, gemaakt voor mensen die maar occasioneel gaten willen boren maar niettemin is het een zeer degelijke uitvoering en zeer efficiënt.

Details

diam. gat : 5 mm
standaard afstand 32 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden