Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

schuurhandvat Hope starter set

Hope Pro-rotary Sander, starter set, schuurhandvat met 1 schuurvoetje

Beschrijving

De Hope Pro-Rotary-Sander, starter set, is een uniek schuurhandvat dat gemaakt is van duurzame aluminium en staal. Het schuurvoetje wordt door sterke magneten vast gehouden en draaien in 2 kogellagers. Gezien de schuurpads dus kunnen ronddraaien is eer een zeer soepele loop en dus een perfect schuurresultaat . De hoek kan gemakkelijk ingesteld worden dmv van een kleine meegeleverde L sleutel , dus ook geschikt voor het schuren van moeilijk bereikbare plaatsen. Het handvat is een 16 mm staal stang bedekt met een laag neopreen voor een stevige houvast bij het schuren, de staal stang kan ook op de leunspaan gehouden worden voor extra steun! Kan dus zowel gebruikt worden voor het schuren van de buitenkant alsook voor de binnenkant. De kop van dit schuurhandvat is zeer klein en alle hoeken zijn afgerond, dus weinig kans op beschadigingen in het werkstuk als het per ongeluk eens tegen de kant aan zou zitten!

De schuurvoetjes, hard tussenstuk en zacht tussenstuk zijn apart verkrijgbaar ..
We hebben ook de schuurvellen van de diverse diameters ( P 120-180-240-320-400-600) het is zeer soepel schuurpapier dus uiterst geschikt om de contouren van uw werkstuk te volgen.
 

Details

Totale lengte van het handvat : 250 mm
Diameter van de stang : 16 mm
geleverd met 1 schuurvoetje diameter 47 mm en 1 harde tussenschijf

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden