Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Sanding sealer Hampshire Sheen

De Hampshire Sheen sanding sealer, het ideale product voor een perfect schuurresultaat

Beschrijving

De Hampshire Sheen Sanding Sealer, poriënvuller, is het ideale product voor een perfect schuuroppervlak. Het is een zorgvuldig samengestelde mengeling van Cellulose sanding sealer verdund met de juiste hoeveelheid thinner. Het is geschikt voor standaard houtdraaiwerk als ook voor stukken die nadien gekleurd worden! Deze speciaal gemaakte mengeling dringt diep in het hout en vormt na het schuren een perfecte grondlaag voor verdere afwerking. Deze sanding sealer kan ook als grondlaag dienen voor lakken, vernissen, spuitvernissen of wassen.
Gebruik: - goed schudden voor gebruik - werkstuk gewoon opschuren en zorgen dat het vrij is van stof - indien het werkstuk gekleurd wordt dan eerst het kleur opbrengen en eenmaal droog dan de sanding sealer - met een vod of keukenpapier de sanding sealer aanbrengen op het werkstuk en eventjes laten indrogen .. indien nodig nog een laagje opleggen tot het oppervlak mooi effen is .. en dan het oppervlak lichtjes opschuren.
Let wel het is geschikt voor kleurstoffen op waterbasis maar is niet aangeraden voor kleurstoffen op spiritbasis.

Details

blik met hersluitbare dop : inhoud 500 ml

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden