Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

EEE Ultrashine

Shellawax EEE ultrashine voor een perfect glad oppervlak

Beschrijving

De Shellawax EEE Ultrashine heeft volgende eigenschappen :
- het verwijdert een groot deel van de schuurkrassen
- het reduceert drastisch de tijd dat nodig is om het werkstuk te schuren
- het laat een oppervlak achter dat direct met een van de Shellawax producten kan afgewerkt worden !
Indien geschuurd tot korrel 240 is het effect van deze pasta te vergelijken met het conventioneel schuren tot ongeveer korrel 1200.
Indien geschuurd tot korrel 400 is het effect van deze pasta te vergelijken met het conventioneel schuren tot ongeveer korrel 2000 of zelfs afhankelijk van het schuren tot korrel 4000 !
Politoerwerk en andere afwerkingen zoals (Danish) olie, polyurethaanlak, cellulose lakken en dergelijke kunnen met deze pasta keurig worden afgewerkt om de laatste stofjes te verwijderen of om een 'drogere' glans te verkrijgen in plaats van de 'plasticachtige' glans die sommige van deze producten kunnen hebben.
Deze pasta kan bovendien ook worden gebruikt als een afwerking op zich voor onderdelen of werkstukken van kunststof en voor sommige steensoorten.
EEE-ultrashine mag dus niet gezien worden als een definitief afwerkingsproduct het is eerder de laatste stap in de afwerking voor het aanbrengen van uw definitief product.
EEE - ultrashine wordt zwart als het in contact komt met metaal. Als uw werkstuk dus metalen onderdelen heeft (bijvoorbeeld pennen) werk dan steeds naar het metaal toe om te voorkomen dat er zwarte strepen op het hout komen!

Details

pot van 250 ml
AANWENDING
•   Schuur het product tot tenminste korrel 400
•   Bij een stilstaand werkstuk, breng met een doek een laagje pasta aan start de draaibank en bewerk het oppervlak zoals u dat ook doet met schuurpapier.
•   Zodra u klaar bent verwijderd u de resten en de achtergebleven schuurkorreltjes met een stukje droge, schone doek en werkt u het werkstuk verder af met één van de Shellawax producten.
•   Indien u de pasta iets te stug vind, kunt u vóór het aanbrengen een beetje terpentijn op uw doek doen om de pasta te verdunnen of mengt u een beetje terpentijn met wat pasta in een apart, niet-metalen , bakje.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden