MAENE
Houtbewerkingsmachines

houtdraaibank Laguna Tools REVO 1836

De Laguna Tools Revo 1836 houtdraaibank heeft een massieve, stabiele en krachtige uitvoering.

houtdraaibank-Laguna-REVO-1836 houtdraaibank-revo-1836-Laguna houtdraaibank-revo-1836-Laguna-open houtdraaibank-Laguna-REVO-1836-leunspaan houtdraaibank-Laguna-REVO-1836-losse-kop
De Laguna Tools Revo 1836, alles aan deze houtdraaibank is ontworpen voor de gebruiker. Kracht, stabiliteit en controle staan ​​centraal om echte specialisten en houtdraaiers tevreden te stellen. Een van de opvallende kenmerken van de draaibank is het ergonomisch controlepaneel met bedieningselementen die zijn gemonteerd in een geanodiseerde aluminiumplaat. Het solide bed, met een indrukwekkende breedte van 208 mm, is gemaakt van hoogwaardig staal ASTM A36 (harder dan gietijzer) en is nauwkeurig geslepen voor een soepele beweging van de vaste kop , de leunspaanhouder en de losse kop. De as wordt aangedreven door een zeer efficiënte inductiemotor met een VFD-frequentieomvormer voor een hoog koppel, zelfs bij lagere snelheden. Het snelheidsbereik kan worden gewijzigd met een slim eenhendelmechanisme voor het verleggen van de riem. De kop, losse kop en poten van de draaibank zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor minimale trillingen en een hoog comfort voor het draaien van grote stukken.
De vaste kop is niet draaibaar, maar kan wel over de volledige lengte van het bed verschoven worden. Voor het draaien van grotere werkstukken is een buitendraaiinrichting als optie verkrijgbaar. Nokvergrendelingshendels voor losse kop en kop zijn aan de achterkant van de machine geplaatst en zitten niet in de weg. Alle nokvergrendelingshendels hebben handgrepen met zachte grip en een lange lengte, wat resulteert in een stevig gevoel zonder afbuiging. Geleverd met 2MT meenemer met vier tanden, 2MT meedraaiend center, meeneemschijf en uitdrijfstang.
Ook iets voor u?
lintzaagmachine-laguna-1412

lintzaagmachine Laguna Tools 1412

De lintzaagmachine voor hout Laguna Tools 1412, met zijn professionele uitvoering, heeft reeds diverse prijzen gewonnen in Amerika.

2.125,00