MAENE
Houtbewerkingsmachines

houtdraaibank Killinger KM 1400 SE

De Killinger KM 1400 SE tafelmodel, een instap houtdraaibank van van uitstekende kwaliteit en aan een betaalbare prijs.

houytdraaibank-Steinert-Killinger-KM1400 Killinger-Steinert-houtdraaibank-KM1400S houtdraaibank-KM1400SE-Killinger-Steiner
De Killinger houtdraaibank KM 1400 SE een precisie houtdraaibank met een frekwentieomvormer, het is een 3 fasen motor maar met standard 230 V mono netaansluiting.
Het betreft hier het tafelmodel, dus zonder onderstel. Het is evenwel mogelijk het onderstel nadien nog aan te schaffen.
De KM1400 is het instapmodel in het mid-range prijssegment. De draaibank overtuigt door zijn robuuste ontwerp, hoogwaardige materiaalverwerking en eenvoudige bediening.
Machinebed, vast kop en losse kop zijn volledig gemaakt van gietijzer. De machine is daarom trillingsarm en bijzonder duurzaam. De vaste kop kan gedraaid worden zodat grotere diameters kunnen gedraaid worden. De draairichting kan ingesteld worden
zowel in tegenwijzerzin als in wijzerzin.
Materiaalcontrole en assemblage wordt in eigen huis uitgevoerd "steinert® Maschinenbau"! Alle Killinger-Steinert draaibanken worden onderworpen aan een volledige testrun, begeleid door ervaren machinebouwers, en daardoor staat elke houtdraaibank garant voor een langdurige draaiervaring.
Een bedverlenging van 450 mm en een buitendraai inrichting worden als optie aangeboden.
De aangegeven prijs is voor de Killinger KM1400SE inclusief levering bij u ter plaatse ..( België .. levering begane grond..)
Ook iets voor u?