Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

love spoon houtsnijset DIY04 BeaverCraft

BeaverCraft, DIY04 set , leuke set voor het snijden van een Keltische love spoon

Beschrijving

De BeaverCraft DIY04 love spoon carving set. Maak een lepel met Keltische knopen en geef het als geschenk aan iemand om wie je geeft of voor een of andere speciale gelegenheid! Met deze set kan je meteen aan de slag ! Je krijgt alles wat je nodig hebt om zo een ​​Keltische knopenlepel te snijden: 1 x houtsnijmes en 1 x lepelmes, stuk afwetleder met polijstpasta, veiligheidstape voor de vingers, het patroon, een boekje, in Engels, waar stapsgewijze uitgelegd wordt hoe je zo'n lepel maakt en dan nog een blokje lindehout en wat schuurpapier.
De houtsnijmessen van Beavercraft worden vlijmscherp geleverd en zijn klaar om direct te snijden Beavercraft, top gereedschap, made in Europe!
Details

set bestaat uit :
1 x C1 - whittling mes
1 x SK1 - 25 mm lepelmes
1 x blokje linde hout
1 x instructieboekje voor het uitsnijden
1 x lederen afwetplaatje en wetpasta
1 x rolletje snijbestendig plakband voor vingerbescherming
1 x schuurpapier

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden