Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

houtsnijden set Beavercraft S14

Beavercraft, 3 delige set houtsnijmessen voor lepels en kuksas

Beschrijving

De Beavercraft S14 is een set van 3 basismessen voor houtsnijwerk. Deze set voor houtsnijwerk bestaat uit een whittlingmes, een lepelmes en een uitholmes. De set is uitstekend zowel voor beginners als gevordenen.. Met het whittling-mes geef je de vorm aan je lepel, vervolgens snij je met het lepelmes of met het uitholmes en daarna kan je alles mooi glad maken en opschuren. Dat is alles, je lepel is klaar.
De beitels zijn gemaakt van koolstofstaal, ze zijn vlijmscherp geslepen, en u kunt ze gebruiken voor zowel hard als zacht hout. Handgrepen zijn gemaakt van eik en ingeolied met lijnzaadolie. Leuke set waarmee je direct aan de slag kunt! Beavercraft gereedschappen worden in Europa gefabriceerd!

Details

set bestaat uit :
1 x C4 oak - whittling mes
1 x SK2 oak lepelmes
1 x G7L/22 geplooid uitholmes

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden