Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

houtsnijden 2 delige set Beavercraft

Beavercraft, 2 delige set houtsnijmessen met afwetleder en afwetkrijt

Beschrijving

De Beavercraft S03 is een set van 2 basismessen voor houtsnijwerk. Deze set voor houtsnijwerk bestaat uit een whittlingmes en een haakmes. De set is uitstekend voor beginners. Met het whittling-mes geef je de vorm aan je lepel, vervolgens snij je met het haakmes de houten lepel uit en daarna kan je alles mooi glad maken en opschuren. Dat is alles, je lepel is klaar.
De beitels zijn gemaakt van koolstofstaal, ze zijn vlijmscherp geslepen, en u kunt ze gebruiken voor zowel hard als zacht hout. Handgrepen zijn gemaakt van es en ingeolied met lijnzaadolie. De set wordt geleverd met een stukje afwetleder en wetkrijt, hiermee kan u dan de werktuigen scherp houden. Leuke set waarmee je direct aan de slag kunt! Beavercraft volledig in Europa gefabriceerd!

Details

set bestaat uit :
1 x C4M - whittling mes
1 x SK1 haakmes
1 x stukje afwetleder
1 x afwetkrijt

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden