MAENE
Houtbewerkingsmachines

lepelmes 30mm lang handvat BeaverCraft SK2S-LONG

BeaverCraft, SK2S-LONG, lepelmes met een radius 30 mm en met extra lang handvat en leder foedraal

lepelmes-Beavercraft-SK2S-long lepelmes-SK2S-LONG-BeaverCraft houtsnijden-lepelmes-SK2S-LONG
BeaverCraft SK2S-LONG is een lepelmes met 30 mm radius met extra lang handvat.
Dit lepel-houtsnijmes SK2SLong is een perfect hulpmiddel voor het maken van uw houten kunstwerk. Met dit haakmes kun je houten lepels, kuksas, kommen en meer snijden. Dit lepelmes heeft een extra lang handvat, waardoor je minder inspanningen hoeft te leveren, zelfs als je uren aan het snijden bent. De afrondingsdiameter is 30 mm, wat ideaal is voor kleine en middelgrote projecten. Het handvat is gemaakt van essenhout en bedekt met natuurlijke lijnolie, die vrij is van chemicaliën, milieuvriendelijk en veilig. Met dit kuksa snijmes SK2Long kun je zowel hard als zacht hout snijden. Het lemmet van het haakmes is gemaakt van koolstofstaal en goed geslepen. Doordat het lemmet dubbel geslepen is, is het zowel voor rechts- als linkshandigen geschikt en
kan het dus in beide richtingen gebruikt worden, duwen en trekken. Dankzij het lange handvat kun je beide handen op het gereedschap houden tijdens het snijden, wat de krachttoepassing zal veranderen en het voor jou gemakkelijker zal maken om te snijden. Een geweldig ding om te gebruiken als je bijvoorbeeld met hardhout werkt, of iets anders dat meer inspanning van je vraagt.
Dit lepelmes wordt geleverd met een leder foedraal zodanig dat de snede mooi beschermd blijft! Alle Beavercraft gereedschap wordt volledig in Europa gefabriceerd!
Ook iets voor u?