MAENE
Houtbewerkingsmachines

Bovenfreestafel WRT TREND

De Trend WRT bovenfreestafel, zeer stabiele, duurzame constructie en compleet met alle nodige accessoires.

bovenfreestafel WRT Trend bovenfreestafel_WRT
De Trend WRT bovenfreestafel is van uitstekende kwaliteit en bevat in standaard uitvoering reeds alle accessoires om direct aan de slag te gaan! De WRT heeft een zeer stabiel frame en pootjes die in de hoogte verstelbaar zijn . De tafel is uit MDF met een zeer duurzame, goed glijdende coating. Het tafelinlegstuk ( aluminium 6.35 dik) waarop de frees gemonteerd is, kan eenvoudig uit de tafel gelicht worden om zo gemakkelijk de bovenfrees te kunnen bevestigen of losmaken. Het inlegstuk kan dmv 7 schroeven en enkele magneten perfect in de hoogte ingesteld worden!
De voorgeboorde gaten in de tafel passen uiteraard voor het bevestigen van de Trend bovenfrezen maar ook van tal van bovenfrezen van andere merken. Indien de gaten niet zouden passen kan men gemakkelijk 2 of meerdere gaten bijboren.
De Trend WRT bovenfreestafel wordt geleverd met 2 inlegringen voor de verschillende diameters van de frezen. De grootste opening in de tafel = 98 mm dus ideaal om de grote frezen te gebruiken. Deze bovenfreestafel wordt ook geleverd met geleidepin zodanig dat ook zonder zijgeleider gefreesd kan worden! De tafel is voorzien van een aan/uit knop aan de voorkant, dus je moet niet onder de tafel de bovenfrees aan en uit zetten
er is ook een aansluiting voor stofzuiging! De Trend WRT bovenfreestafel wordt standaard geleverd met 2 duwelementen, een verstekgeleider, en een veiligheidsduwstok.
Ook iets voor u?
bovenfrees-T11-Trend

Bovenfrees Trend T11

bovenfrees Trend T11 is een professionele bovenfrees met een 2000 Watt motor.

597,70 539,95