Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

FREESMAL VOOR LEGPLANKEN

De Trend TEMP/SS/A, freesmal voor legplanken

Beschrijving

De Trend TEMP/SS/A is een freesmal voor het frezen van de gaten voor de legplanken. Het is gemaakt van een duurzame doorzichtige plastic.
De mal is voorzien van een aanslaglat en een maatverdeling in mm, op die manier kan de positie tot de rand altijd nauwkeurig ingesteld worden.
Met de meegeleverde locatiepin kan de mal telkens verlegd worden terwijl de juiste centerafstand tussen de gaten aangehouden wordt.
Deze mal wordt geleverd met een geleidingsring die op een aantal bovenfrezen past , maar niet op alle .. U mag ons altijd contacteren om te zien of dit compatibel is met uw bovenfrees. Voor het geval de geleidingsring niet past, wordt er een universele basisplaat aangeboden. Als optie wordt ook een boorgeleider aangeboden ( de SNAP/SSD/5 mm ) zodanig dat de gaten ook kunnen geboord worden met een gewone boormachine.
De TEMP/SS/A wordt geleverd inclusief 12 metalen legbordstiften.

Details

afmetingen : 500 x 130 x 8 mm
afstand tussen centers van de gaten : 32 mm
diameter van het gat : 5 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden