Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Bovenfreestafel WRT TREND

De Trend WRT bovenfreestafel, zeer stabiele, duurzame constructie en compleet met alle nodige accessoires.

Beschrijving

De Trend WRT bovenfreestafel is van uitstekende kwaliteit en bevat in standaard uitvoering reeds alle accessoires om direct aan de slag te gaan! De WRT heeft een zeer stabiel frame en pootjes die in de hoogte verstelbaar zijn . De tafel is uit MDF met een zeer duurzame, goed glijdende coating. Het tafelinlegstuk ( aluminium 6.35 dik) waarop de frees gemonteerd is, kan eenvoudig uit de tafel gelicht worden om zo gemakkelijk de bovenfrees te kunnen bevestigen of losmaken. Het inlegstuk kan dmv 7 schroeven en enkele magneten perfect in de hoogte ingesteld worden!
De voorgeboorde gaten in de tafel passen uiteraard voor het bevestigen van de Trend bovenfrezen maar ook van tal van bovenfrezen van andere merken. Indien de gaten niet zouden passen kan men gemakkelijk 2 of meerdere gaten bijboren.
De Trend WRT bovenfreestafel wordt geleverd met 2 inlegringen voor de verschillende diameters van de frezen. De grootste opening in de tafel = 98 mm dus ideaal om de grote frezen te gebruiken. Deze bovenfreestafel wordt ook geleverd met geleidepin zodanig dat ook zonder zijgeleider gefreesd kan worden! De tafel is voorzien van een aan/uit knop aan de voorkant, dus je moet niet onder de tafel de bovenfrees aan en uit zetten
er is ook een aansluiting voor stofzuiging! De Trend WRT bovenfreestafel wordt standaard geleverd met 2 duwelementen, een verstekgeleider, en een veiligheidsduwstok.

Details

Tafelafmetingen : 804 mm x 604 mm
Werkhoogte : 890 mm
Opening in de tafel : 98 mm
Inleg ringen : 31,8 - 67,5 mm
Hoogte zijgeleider : 68 mm
Schaafverstelling : 1.4 en 2.4 mm
Aansluiting afzuiging :  57 mm
Gewicht : +/- 27.5 Kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden