MAENE
Houtbewerkingsmachines

Bovenfreestafel Kreg PRS2100

Kreg PRS2100 de compacte en stevige bovenfreestafel, ideaal voor nauwkeurig werk, en past gewoon op of onder de werkbank.

bovenfreestafel-Kreg-PRS2100 bovenfreestafel Kreg PRS2100 aanslag Kreg_PRS2100_bovenfreestafel bovenfreestafel Kreg inlegringen
De Kreg PRS2100 is een compacte bovenfreestafel. Of u nu een freestafel wilt voor gebruik ter plaatse op een werf of een compacte freestafel voor gebruik in de werkplaats, de Kreg Precision Benchtop bovenfrees is een perfecte oplossing voor u. Deze freestafel heeft een duurzaam tafelblad - Het tafelblad is gemaakt van een trillings- en geluidbestendig MDF en is voorzien van een Easy-Slide Micro-Dot-deklaag. Deze deklaag is gemaakt van een hogedruklaminaat, waardoor u gemakkelijk werkstukken over het oppervlak kunt schuiven. De tafelinlegplaat is van een uitstekende kwaliteit en dus eveneens geschikt voor de zwaardere bovenfrezen, de plaat wordt standaard geleverd met de Kreg Level-Loc inlegringen. Deze ringen kan je via de meegeleverd sleutel vast en losdraaien en uniek daarbij is dat ze telkens gelijk komen met het plaatoppervlak. De plaat heeft ook laser gegraveerde markeringen aan de onderkant die het gemakkelijk maken om gaten te boren voor het bevestigen van de bovenfrees. De PRS2100 staat op een robuuste stalen staander met trilling dempende rubberen voetjes.
De Kreg PRS2100 is een stabiele tafel maar toch met een gering gewicht zodanig dat hij gemakkelijk meegenomen of verplaatst kan worden.
Ringen met andere afmetingen, duwelementen en een verstekgeleider zijn als optie verkrijgbaar.
Ook iets voor u?