MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfreestafel Kreg PRS1045

De Kreg PRS1045 is een precisie bovenfreestafel, zeer stabiel en nauwkeurig.

bovenfreestafel-Kreg-PRS1045 bovenfreestafel-Kreg-PRS1045-2 bovenfreestafel-Kreg-PRS1045-fijninstel bovenfreestafel Kreg PRS1045 geleiding 2 bovenfreestafel Kreg PRS1045 inlegring 2
De Kreg PRS1045 bovenfreestafel. De Kreg PRS1045 is een zeer degelijk afgewerkte professionele bovenfreestafel, uiterst stabiel!
Met een tafelblad van +/- 81 bij 60 cm ook geschikt voor het grotere werkstukken.
Uiterst stevige, stabiele en duurzame constructie ideaal voor nauwkeurig werk!!
Deze bovenfreestafel is standaard uitgeleverd met de Kreg precisie aanslag.. het is een zeer stevige aluminium geleider met geïntegreerde afzuiging.
Met een precisie tafelinstelling aan de rechter kant waarmee de geleider altijd nauwkeurig kan gepositioneerd worden en dan zowel rechts als links via het klemsysteem de positie vast te zetten!
Deze bovenfreestafel is voorzien van een duurzaam tafelinlegstuk dat voor de meeste bovenfrezen gebruikt kan worden. Er is een uniek systeem op basis van 8 individueel instelbare contactpunten waardoor de plaat perfect ingesteld kan worden!
De gaten voor de bevestiging van uw bovenfrees moeten u echter wel zelf boren!
De poten zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van rubberen voetjes.
Dit is een uiterst stabiele bovenfreestafel van een uitstekende kwaliteit! zeker een aanrader !
Ook iets voor u?
bovenfreestafel-Kreg-PRS2100

Bovenfreestafel Kreg PRS2100

Kreg PRS2100 de compacte en stevige bovenfreestafel, ideaal voor nauwkeurig werk, en past gewoon op of onder de werkbank.

430,00